Over Atam Bikers

In 2021 heeft een hechte vriendengroep met veel enthousiasme de Atam Bikers motorclub opgestart. Een in Nederland gevestigde Turks Nederlandse motorclub. 

Ons doel is om een professionele plek te creëren waar motorliefhebbers uit Nederland, Europa en Turkije samen kunnen komen. Het is ons streven om motorrijden populairder te maken voor de komende generaties en daarmee een voorbeeld voor hen te zijn.

Bij Atam Bikers is respect tegenover elkaar het belangrijkste dat er is, zo behouden we een prettige sfeer binnen de groep. Het maakt niet uit hoe lang je bij onze club zit, je zult altijd merken dat we elk clublid als vriend en kennis behandelen. We zijn één grote familie.

We richten ons op de individuele motorrijder die graag zijn horizon wil verbreden op gebied van motorrijden, maar vergeten daarbij niet onze omgeving.

Onze plannen

Met onze georganiseerd tours door Europe en Nederland, willen we de vrijheid die motorrijden met zich meebrengt maximaal benutten. De drukte van de stad ontvluchten en de vrijheid op de motor voelen is fantastisch en dat delen we graag met elkaar.

Daarnaast organiseren we lokale activiteiten zoals een barbecue in de zomer of een familie feestavond om ook onze familie en vrienden te betrekken bij onze gemeenschap.

Graag willen we een eenheid vormen met alle motorclubs in Nederland, Europa en Turkije om zo alle motorliefhebbers bij elkaar te brengen.

We zetten ons ook vrijwillig in voor goede doelen en dragen daarmee graag bij aan hulpbehoevenden.

Voor ons is het belangrijkste dat we onze Turkse cultuur kunnen samenbrengen met het enthousiasme van de cultuur onder motorrijders en dat gelijkgestemden zich daarin kunnen vinden.

Onze familie en vrienden zijn van harte welkom om deze passie op een sociale manier met ons te delen. Zo werken we samen aan één grote Atam Bikers familie. Sluit jij je bij ons aan?

Onze voorwaarden

Individuen die willen deelnemen of een gezinslid moeten een motor gebruiken.
Wij tolereren geen discriminatie van religie, taal of ras. En hebben respect voor ieder zijn mening.

Word ook lid van onze ATAM bikers Familie!