Na een uitermate geslaagde toer in 2022 gaan we in 2023 ook weer graag met enthousiaste deelnemers van start. In het Pinksterweekend organiseren wij daarom samen met Hulsebosch MotorTravel een 3 daags motor-toerweekend naar Luxemburg en de Belgische Ardennen. Frans heeft daarvoor nieuwe routes uitgezet.

We vertrekken zaterdagochtend 27 mei na een door rijschool Kennemerland verzorgde kop koffie of thee (met wat lekkers…..) richting zuiden en zetten via de Belgische Ardennen koers naar het mooie Luxemburg. Deze dag be-ginnen we met een stuk snelweg tot bij Nederweert waar we nog een koffiestop inlassen. Daarna gaan we lekker secundair over bochtige wegen rijden. Overnachten doen we ter hoogte van Clervaux in een landelijk gelegen hotel op Duits grondgebied. Op zondag voert de route ons uitsluitend via secundaire wegen langs de mooiste plekjes van Luxemburg en de Ardennen. Maandag na het ontbijt gaan we ook weer hoofdzakelijk via secundaire wegen terug naar huis, waar we laat in de middag weer met een big smile terug in Haarlem denken aan te komen.

De kosten voor dit schitterende toer-weekend bedragen € 170,- per persoon. Toeslag 1-persoonskamer (beperkt beschikbaar) € 25,-. Hiervoor krijg je 2 overnachtingen op basis van halfpension (één van de avonden een barbecue), de routes op GPX-formaat en een leuke herinnering. Benzine, lunch en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening. We verzamelen zaterdagochtend 27 mei om 08.00 uur in Haarlem bij rijschool Kennemerland. Wij zorgen voor de koffie/thee met wat lekkers erbij…

Als u mee wilt, wacht dan niet te lang en schrijf je in. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en de inschrijving sluit op 27 april 2023.

Word ook lid van onze Atam Bikers Familie!