In september organiseren wij samen met Hulsebosch MotorTravel een 3 daags motor-toerweekend naar het Sauerland. Frans heeft daarvoor nieuwe routes uitgezet.

We vertrekken vrijdagochtend 9 september na een door de rijschool Kennemerland verzorgde kop koffie of thee (met wat lekkers…..) richting oosten en zetten koers naar het mooie Sauerland, waar we 2 nachten in een gezellig hotel in Winterberg zullen doorbrengen. Deze dag beginnen we met een stuk snelweg tot bij Doetinchem waar we nog een koffiestop inlassen. Daarna gaan we lekker secundair over bochtige wegen rijden. Op zaterdag voert de route ons uitsluitend via secundaire wegen langs de mooiste plekjes van het Sauerland en het Kellerwald. Zondag na het ontbijt gaan we ook weer hoofdzakelijk via secundaire wegen terug naar huis, waar we laat in de middag weer met een big smile terug in Velp denken aan te komen.

De kosten voor dit schitterende toer-weekend bedragen € 189,- per persoon. Toeslag 1-persoonskamer € 40,-.

Hiervoor krijgt u 2 overnachtingen op basis van halfpension, de routes op GPX-formaat en een leuke herinnering. Benzine, lunch en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening.

We verzamelen vrijdagochtend 9 september om 08.00 uur in Haarlem bij rijschool Kennemerland. Wij zorgen voor de koffie/thee met wat lekkers erbij…

Als je mee wilt, wacht dan niet te lang en schrijf je in. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Word ook lid van onze Atam Bikers Familie!